Ο μίτος της ευγένειας

Το ταξίδι είναι πιο σημαντικό από τον προορισμό. Πολλές φορές, ξέρουμε το δρόμο και ελισσόμαστε με μεγάλη ευκολία. Άλλες φορές προχωράμε πιο διστακτικά,. Πάντα όμως με τον προορισμό, κι όχι το μέσον, στο μυαλό.


Ο Βαγγέλης Μακρής σπούδασε Κοινωνιολογία και συνέχισε σε μεταπτυχιακές σπουδές με ειδίκευση στις «Μειονότητες και κοινωνικός αποκλεισμός» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» από το 2013 ως ερευνητής, εκπαιδευτής και υπεύθυνος εκπαιδευτικών προγραμμάτων για μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Πρόσφατα εργάστηκε στους αντίστοιχους οργανισμούς Οδικής Ασφάλειας KFV της Αυστρίας και SWOV της Ολλανδίας στο πλαίσιο του προγράμματος TraSaCu: Traffic Safety cultures and the safe systems approach, με σκοπό τη διερεύνηση της Κουλτούρας Οδικής Ασφάλειας σε διάφορες χώρες και την ανάδειξη τρόπων βελτίωσης.


Ο Βαγγέλης Μακρής, στις 11 Νοεμβρίου θα έρθει στο TEDxChania να μας μιλήσει για το μέσον, που δυστυχώς πολλές φορές γίνεται το ίδιο προορισμός. Ειδικά στην Κρήτη, θα είναι μία ομιλία που πρέπει να ακούσουμε.

15 SPEAKERS 5 WORKSHOPS 3 PERFORMANCES FOOD EXPERIENCE