Αξίες που αποκόμισα, χτίζοντας μια πολυεθνική από το μηδέν.

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Θησέας δεν θα κατάφερνε να βγει από το λαβύρινθο αν δεν είχε δεχθεί από την Αριάδνη τον Μίτο που θα του υποδείκνυε την έξοδο. Παρομοίως, οι επιχειρήσεις της σημερινής πραγματικότητας δεν θα επιβίωναν από την ψηφιακή επανάσταση αν δεν συμπεριλάμβαναν στις δραστηριότητές του την ψηφιακή γλώσσα.

Ο Αναστάσιος Σπανίδης είναι συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Generation Y – International eBusiness Experts, η οποία ιδρύθηκε το 2000. Η Generation Y αποτελεί πρωτοποριακή εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του Internet Consulting και του Web Design με στόχο την ηλεκτρονική προβολή των πελατών της και τη διάδοση των επωνυμιών τους στο ευρύ κοινό. Τα τελευταία 17 χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει ηγετικές εταιρείες στον τομέα τους (λιανική, F & B, υπηρεσίες κλπ.) με την ανάπτυξη σχεδίου για την ψηφιακή τους μεταμόρφωση.

Στις 11 Νοεμβρίου, στη σκηνή του TEDxChania θα ανέβει o Αναστάσιος Σπανίδης ο οποίος θα μας μιλήσει για τη Generation Y, εξυφαίνοντας τον Μίτο της ψηφιακής επιχειρηματικότητας.

15 SPEAKERS 5 WORKSHOPS 3 PERFORMANCES FOOD EXPERIENCE